Despre noi

FanVet ofera asistenta sanitar veterinara de specialitate, vanzari medicamente, operatii chirurgicale, tratamente, cosmetica, analize de laborator: sange, urina, spitalizare, detartraj, mica si mare chirurgie, pet shop cu diete.

Informatii de contact

© Fanvet 2022, Toate drepturile rezervate.

Awesome Image

Chirurgie

Clinica Fanvet

Chirurgie Veterinară

Pentru sănătatea totală a pacientilor nostri cu blana, oferim o gama larga de servicii de la vaccinuri de rutină și proceduri chirurgicale de rutină, cum ar fi sterilizarea și castrarea, la proceduri mai complexe și intervenții chirurgicale de urgență. Suntem aici pentru a vă oferi doar medicina veterinara de cea mai înaltă calitate, pentru toate nevoile medicale ale animalului tau de companie.

Awesome Image
Awesome Image

Multi proprietari de animale de companie merg cu retinere la cabinetul veterinar, în special atunci când animalul sau de comapanie este implicat intr-o intervenție chirurgicală.

Există mult stres, anxietate, agitație și teama că personalul nu va avea grijă de animalul sau de companie destul de bine ca să ia măsurile de precauție necesare în timpul interventiei chirurgicale sau de a monitoriza pacientul corespunzator postoperator.

Cele de mai sus sunt temeri naturale, iar obiectivul nostru este de a aborda problemele și întrebările ce le-ati putea avea, astfel încât sa puteți fi siguri ca animalul dumneavoastra este pe maini bune pentru orice tip de interventie, fie chirurgicala, fie terapeutica.

Există nenumarate mituri care determina proprietarii animalelor de companie sa fie reticenti în privința operatiilor chirurgicale. Acest lucru este valabil în special in cazul procedurilor comune de castrare la masculi si ovarhisterectomie la femele.

Noi suntem aici pentru a demasca aceste mituri pentru dumneavoastra:

Mit: "Pisica mea sau cainele meu este prea tânăr pentru a fi sterilizat sau castrat."

Realitate: Cei mai multi experti recomanda programarea interventiei chirurgicale înainte sa ajunga la pubertate , de obicei, în jurul varstei de 5-6 luni.

De asemenea, personalul clinicii Fanvet, vă sugereaza sterilizarea cainilor si pisicilor în jurul vârstei de 5-6 luni. Aceasta varsta frageda ajută, de fapt, animalele de companie, sa evite manifestarea caldurilor, care pot fi deranjante pentru proprietar (ex. marcarea teritoriului la masculi, stare de agitatie, excitatie la femele), si sa previna gestatiile nedorite la femele.

Awesome Image
//Chirurgie veterinară//

Servicii chirurgie

Chirurgia veterinara se imparte in general in trei categorii principale: chirurgia ortopedica (oase, articulatii si muschi), chirurgia tesuturilor moi (piele, cavitati ale corpului, sistemul cardio-vascular, tractul gastrointestinal, urogenital sau cel respirator) si neurochirurgie.

  • Operatii de sterilizare
  • Operatii stomatologice
  • Operatii oncologice
  • Operatii ortopedice
//Chirurgie//

Galerie Foto

Cainii de sex masculin castrati nu dezvolta cancerul de prostata si adenoamele perianale. De asemenea, nu va fi posibil sa dezvolte cancerul testicular.

În eforturile noastre continue de a oferi servicii medical-veterinare de cea mai buna calitate, veti beneficia de o gama larga de produse si proceduri chirurgicale excelente pentru prietenii dumneavoastra necuvantatori.

Personalul nostru calificat va face toate eforturile pentru a se asigura că animalele de companie primesc cea mai bună îngrijire.

Obiectivul nostru privind siguranța pacienților, managementul durerii și efectuarea practicilor chirurgicale cele mai actuale este conceput pentru a depăși momentele critice prin care trece animalul vostru de companie.

Personalul nostru cu compasiune, profesioniști in îngrijire, va monitoriza animalele de companie înainte, în timpul, și după o intervenție chirurgicală și va avea o grijă de exceptie pentru a asigura o recuperare completă si în condiții de siguranță pentru animalele de companie.

Vom sta la dispozitia dumneavoastra pentru eventualele întrebări sau preocupări ce le-ați putea avea cu privire la o interventie chirurgicala, anestezie, managementul durerii, sau ingrijire post-operatorie.

Atunci când animalul tau este gata pentru a merge acasă, vom revizui metodele de îngrijire precum si medicamentele cu instrucțiunile post-operatorii.

Dacă aveți orice nelamurire după ce animalele de companie se întorc acasă sau în orice alt moment din perioada postoperatorie, sunati-ne.

Noi ne bucuram de întrebările dumneavoastră și vom face tot ce putem pentru a ajuta pacientii sa se recupereze complet.

Ajutorul este doar la un telefon distanta. Chirurgia poate fi o sursă de anxietate și de stres pentru multi proprietari de animale de companie. Poate vă faceți griji in privinta ingrijirii animalului dumneavoastra, sau poate aveți probleme legate de măsurile de precauție și de monitorizare adecvate… Comunicati-ne preocupările dumneavoastră.

Dacă animalul dumneavoastra de companie are nevoie de o intervenție chirurgicală minoră sau o procedură complexă, sunati-ne.

Veniti la Clinica Fanvet să discutăm modul în care animalele de companie pot beneficia de serviciile noastre. In clinica veterinara Fanvet fiecare medic veterinar este calificat pentru a efectua interventii chirurgicale de rutina, iar anumiti medici sunt acreditati cu certificate pentru activitati chirurgicale complexe.

Avem posibilitatea de a efectua procedurile cele mai avansate, oferindu-vă siguranța că suntem cea mai buna alegere pentru îngrijirea animalului d-voastra de companie.

Facilitățile noastre sunt echipamente și instrumente chirurgicale, inclusiv sisteme avansate de monitorizare a pacientului, și lucram cu cele mai recente tehnici de anestezie și medicamente pentru durere.

Avem avantajul spatiilor chirurgicale, spatiilor pentru tratamente și zonelor unde se poate oferi un mediu cald, liniștitor pentru pacientii nostri si proprietarii de animale de companie

Veterinarii nostri sunt chirurgi cu experiență și ne-am propus sa oferim cele mai bune rezultate posibile pentru pacientii nostri. Noi intelegem cat de îngrijorătoare poate fi situatia pentru proprietarii de animale, așa că avem o întâlnire de aproximativ 15 minute in care un veterinar inregistreaza pacientul, verifica starea lui de sanatate si face o estimare a costurilor.

Prioritățile noastre sunt siguranta anesteziei si analgezia post-operatorie.

Prin urmare, recomandăm recoltarea unei probe de sange de la toate animalele de companie inaintea operatiei.

Avem cel mai bun sistem de monitorizare a anesteziei si folosim cele mai sigure anestezice disponibile.

Animalele sunt programate de obicei dimineata între orele 9-11 și rămân până la 16-17, iar in situatiile mai grave va fi spitalizat cat timp necesar.

Proprietarii pot suna pentru a obține o actualizare cu privire la procedura și pentru a discuta despre starea pacientului.