Despre noi

FanVet ofera asistenta sanitar veterinara de specialitate, vanzari medicamente, operatii chirurgicale, tratamente, cosmetica, analize de laborator: sange, urina, spitalizare, detartraj, mica si mare chirurgie, pet shop cu diete.

Informatii de contact

© Fanvet 2022, Toate drepturile rezervate.

Awesome Image

Cosmetica si frizerie

Servicii de cosmetică și frizerie canină

Servicii de cosmetică și frizerie canină Igiena cainelui dumneavoastra presupune sa aveti grija si de ochi, urechi si de unghiile acestuia. In aparenta usor de realizat, aceste manopere trebuie efectuate periodic cu atentie. - Toaletarea completa de intretinere - Taierea unghiilor In cazul in care cainele nu are parte de prea multe plimbari, sau alearga mai degraba pe covor decat pe pavaj, ghearele sale vor creste foarte repede, de aceea trebuie taiate periodic incepand de la o varsta mica.
Awesome Image
Awesome Image

Igiena urechilor Este foarte importanta pentru rasele cu "urechi cazute" care nu se aerisesc bine. Pentru a evita infectiile si otita ele trebuiesc curatate saptamanal, iar parul in exces trebuie indepartat frecvent.

Ingrijirea ochilor si mustatilor

La unele rase se observa deseori urmele unor pete rosii inestetice sub ochi sau mustati. Acestea sunt rezultatul aciditatii lacrimilor si a salivei. Pentru a atenua aceste pete si pentru a preveni formarea lor, noi va punem la dispozitie produse speciale in acest scop.

Vidarea glandelor perianale


Frizerie canina si felina

  • - Tundere
  • - Descalcire, periere, pieptanare
  • - Spalare cu sampoane profesionale

Pentru a veni la noi aveti nevoie de o programare telefonica la numerele de telefon:

0741.479278 sau 0230.210001