Despre noi

FanVet ofera asistenta sanitar veterinara de specialitate, vanzari medicamente, operatii chirurgicale, tratamente, cosmetica, analize de laborator: sange, urina, spitalizare, detartraj, mica si mare chirurgie, pet shop cu diete.

Informatii de contact

© Fanvet 2022, Toate drepturile rezervate.

Awesome Image

Servicii Stomatologice

Stomatologie Veterinară Suceava

Animalul tau de companie are o respiratie urat mirositoare? Respiratia urat mirositoare este cauzata de bacterii.

De-a lungul timpului, bacteriile duc la acumularea de placa si tartru pe dintii animalului. Rezultatul este respiratia urat mirositoare, gingii inflamate și alte semne comune ale bolii dentare.

Awesome Image
Awesome Image

Aceste afectiuni progreseaza ducand la semne precum hipersalivare, disconfort în timpul mestecatului și pierderea dintilor.

Chiar dacă utilizați produse destinate dentitiei, cu rolul de a ajuta la controlul tartrului, adesea acestea nu sunt suficiente pentru prevenirea afectiunilor dentare.

Contactati Clinica Fanvet si programati o intrevedere pentru a putea fi informat in privinta celor mai bune metode de control a placii dentare bacteriene.

Igiena dentara este o parte importanta a sanatatii animalului dvs de companie, deoarece bolile dentare pot fi asociate cu alte probleme grave de sanatate, cum ar fi bolile de inima si de rinichi.

Cum va dati seama daca animalul dvs are o gură sănătoasă?

Vom examina dintii si gingiile animalului dvs de companie pentru a determina dacă există probleme dentare.

După o examinare vizuală scurta, in caz de necesitate, vom examina detaliat (examen care necesită sedare), iar acolo unde este nevoie realizam un detartraj cu ultrasunete pizoelectric cu polisare profesionala cu pasta speciala.

Chiar dacă credeți că dinții și gingiile animalului tau de companie sunt bine, putem oferi consultanță de specialitate pentru a vă ajuta să le pastrati în acest fel!

Problemele dentare pot fi gestionate prin îngrijirea la domiciliu a animalelor de companie, controale dentare regulate si curatarea/periajul profesional periodic al dintilor.

Pentru a avea o viață lungă, sănătoasă, animalele de companie trebuie sa-si mentina gura sănătoasă.

Sănătatea animalului dvs de companie este importanta pentru noi.