Despre noi

FanVet ofera asistenta sanitar veterinara de specialitate, vanzari medicamente, operatii chirurgicale, tratamente, cosmetica, analize de laborator: sange, urina, spitalizare, detartraj, mica si mare chirurgie, pet shop cu diete.

Informatii de contact

© Fanvet 2022, Toate drepturile rezervate.

Awesome Image

Oncologie

Sevicii veterinare

Oncologie Veterinară Suceava

Multi proprietari de animale de companie nu-și dau seama că prietenii lor cu blană sunt la fel de predispusi la dezvoltarea cancerului ca și ființele umane. Pisicile, în special cele în vârstă, prezinta o rata mare de cancer.

Trebuie sa fiti atenti la unele semne care pot indica dezvoltarea unui cancer la animalul dvs de companie, cum ar fi umflaturile sau nodulii de diferite marimi si forme, in diverse zone ale corpului, rani care nu se vindeca, sângerări anormale și inflamarea limfonodulilor.

Awesome Image
Awesome Image

Dacă suspicionati un cancer la pisica sau cainele dvs, faceti imediat o programare la medicul veterinar. Chiar daca in cele mai multe cazuri cancerul este letal, diagnosticul și tratamentul precoce, de multe ori, salvează vieți.

Dacă sunteți ingrijorat ca animalul dvs de companie se lupta cu cancerul, va rugam sa programati o intalnire la Clinica Veterinara Fanvet.

Un examen fizic și discuții despre simptomele specifice ale animalului dvs de companie ne vor ajuta sa stabilim un plan de tratament eficient.

Fanvet este o clinica veterinara cu multa experienta, ce incerca sa ofere speranta si sa ajute pacientii cu cancer.

Vestea bună este că astazi există mai multe opțiuni pentru tratarea cancerului la animalele de companie si cu mai putine efecte secundare decat la oameni.

Echipa de medici veterinari de la Fanvet, este aici pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie in luarea celor mai bune decizii pentru animalele dvs de companie.

Noi vă vom ghida si vom fi alaturi de dvs, incepand cu primele teste de diagnostic de laborator, si pana la instituirea unui protocol adecvat de tratament, astfel incat sa asiguram pe cat posibil bunastarea vietii fiecărui animal de companie.

Fiți siguri că animalul dumneavoastra de companie va primi îngrijirea corespunzatoare de la o echipa condusa de un specialist in oncologie. Pacientii cu cancer din clinica Fanvet sunt au parte de o terapie personalizata fiecarui individ, in functie de tipul de tumora. Aceasta poate include una sau mai multe dintre următoarele:

  • - chimioterapia
  • - chirurgie
  • - imunoterapia
  • - gestionarea durerii
  • - suport nutrițional

Laboratorul nostru dotat, permite efectuarea analizelor rapide de sange astfel incat să putem monitoriza cu atenție pacientii cu cancer supusi chimioterapiei.