Despre noi

FanVet ofera asistenta sanitar veterinara de specialitate, vanzari medicamente, operatii chirurgicale, tratamente, cosmetica, analize de laborator: sange, urina, spitalizare, detartraj, mica si mare chirurgie, pet shop cu diete.

Informatii de contact

© Fanvet 2022, Toate drepturile rezervate.

Awesome Image

Diete veterinare

Nutritie Veterinara

Hranirea sanatoasa este esentiala in pastrarea sanatatii pacientilor nostri, medicinii nostri stabilind un regim alimentar care sa corespunda nevoilor particulare ale fiecarui animal. Aceasta poate sa varieze de la o dieta speciala postoperatorie pana la o dieta specifica combaterii sau prevenirii anumitor afectiuni. Specialistii Centrului Veterinar Fanvet pot oferi consiliere inclusiv cu privire la programe de management al greutatii sau orice alte aspecte ce tin de hranirea sanatoasa a animalului.

Stiati ca mentinerea unei greutati ideale a animalului dumneavoastra poate prelungi speranta de viata a acestuia cu pana la 20%? Aceasta inseamna ca un caine sau o pisica de 10 ani ar putea trai inca 2 ani in plus!

Atunci cand va examinam animalul, va vom indica si o dieta potrivita pentru acesta. Avem o varietate de diete pentru fiecare etapa a vietii sau pentru afectiuni specifice pe care putem sa vi le recomandam.

Awesome Image
Awesome Image