Despre noi

FanVet ofera asistenta sanitar veterinara de specialitate, vanzari medicamente, operatii chirurgicale, tratamente, cosmetica, analize de laborator: sange, urina, spitalizare, detartraj, mica si mare chirurgie, pet shop cu diete.

Informatii de contact

© Fanvet 2022, Toate drepturile rezervate.

Business

Eutanasia

Sunteți un proprietar care are in grija la domiciliu o pisica sau un catel bolnav in faza terminala? Are animalul dumneavoastra de companie o afecțiune care este dureroasa sau determina o calitate slaba a vietii?

Va e teama că animalul dvs, bolnav sau în vârstă, suferă?

Personalul nostru, profesioniști in îngrijire vă pot ajuta cu compasiune sa treceti prin această experiență dureroasă.

Echipa de medici de la Clinica Veterinara Fanvet va colabora cu dumneavoastra pentru a asigura confortul si demnitatea animalului de companie în ultimele sale momente din viata.

Aveți întrebări despre ce se intampla cu rămășițele animalului dvs de companie? Noi vom face toate eforturile pentru ca dorințele dumneavoastră, în acest moment foarte dificil, sa poata fi indeplinite.

Decideti atunci când animalul dvs de companie ar putea avea nevoie de eutanasie. Aceasta este o decizie personala și privata, dar asta nu înseamnă că trebuie să faceti această alegere dificila pe cont propriu.

Eutanasia se desfășoară cu respect, compasiune, și multa atentie. Înainte de a lupta pentru inca o zi in plus la un animal grav bolnav, sau in vârstă intr-o stare lipsita de comfort al vietii, sunati la Clinica Fanvet si cereti sfaturi privind deciziile legate de animalul d-voastra de companie.

Postează un comentariu